Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας kinderCARE99   Δείτε Περισσότερα

Ασφαλίσου
Online

Link

Θέλω Ασφάλεια Φορτηγού!

Βρες την ασφάλεια που σου ταιριάζει!

Διάλεξε και κλείσε το συμβόλαιο σου!

Γράψε μας τις ασφαλιστικές σου ανάγκες!

Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις ασφαλιστικές σου ανάγκες και θα σε καλέσουμε άμεσα για να σου προτείνουμε τις ιδανικές επιλογές για εσένα.

  Ενδιαφέρομαι για...

  Συχνές ερωτήσεις

  Γιατί χρειάζομαι ασφάλιση φορτηγού;
  Η ασφάλιση φορτηγού, όπως και η ασφάλιση κάθε οχήματος, είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Ονομάζεται «βασική ασφάλιση» και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος. Ένα όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο ακόμα και αν είναι ακινητοποιημένο. Στην περίπτωση που ο κάτοχος δε το κινεί και δεν επιθυμεί να το ασφαλίσει, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες (διαδικασία ακινησίας).
  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρώσω τη διαδιακασία ασφάλισης online;
  Για να συμπληρώσεις την αίτηση ασφάλισης online, θα χρειαστείς περίπου 2 λεπτά. Στο Thelo Asfaleia έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε τη διαδικασία αυτή όσο το δυνατόν πιο απλή και σύντομη.
  Τι κάνω για να ανανεωθεί το ασφαλιστήριο μου;
  Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από μέρους σου για να ανανεωθεί το συμβόλαιό σου. Ένα εύλογο διάστημα πριν την λήξη του, το Thelo Asfaleia θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω τηλεφώνου, email ή sms.
  Αν στείλω σήμερα την αίτηση ασφάλισης, μετά από πόσο καιρό καλύπτομαι;
  Η κάλυψή σου θα ισχύει μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας και εφόσον λάβεις από εμάς βεβαίωση ασφάλισης, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που θα αναγράφεται σε αυτήν. Τα συστήματα πληρωμής είναι αυτοματοποιημένα και το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας θα λάβεις το ασφαλιστήριο στο email σου
  Αν το όχημα μου έχει κοτσαδόρο, πρέπει να το δηλώσω κάπου;
  Θα πρέπει να έχει δηλωθεί στο Υπουργείο Μεταφορών, ώστε ο κοτσαδόρος να αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και να είναι, βάσει νόμου, αποσπώμενος. Εν συνεχεία, θα πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική σου εταιρεία ώστε να αναφέρεται πάνω στο συμβόλαιο.
  Αν δεν έχω ελληνικό δίπλωμα, τι κάνω;
  Αν το δίπλωμα δεν είναι ελληνικό, τότε είναι θέμα απόφασης της εταιρείας το αν θα δεχτεί να σε ασφαλίσει ή όχι. Οι περισσότερες ασφαλιστικές δέχονται διπλώματα που έχουν εκδοθεί σε χώρες της Ε.Ε.
  Τι πρέπει να κάνω το ασφαλιστήριό μου εάν πουλήσω το όχημά μου;
  Σε περίπτωση πώλησης του οχήματός σου, θα πρέπει να ειδοποιήσεις τον ασφαλιστή σου ή την ασφαλιστική σου εταιρεία και να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να δρομολογηθεί η ακύρωση του ασφαλιστηρίου και η επιστροφή των (τυχόν) μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων. Η κάλυψη που παρέχει το ασφαλιστήριο δεν μεταφέρεται αυτόματα - μεταφέρεται μόνο η κάλυψη της αστικής ευθύνης στον καινούργιο ιδιοκτήτη του φορτηγού.
  Link
  Link
  Μετάβαση στο περιεχόμενο