Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας kinderCARE99   Δείτε Περισσότερα

Ασφαλίσου
Online

Link

Θέλω Ασφάλεια Μηχανής!

Βρες την ασφάλεια που σου ταιριάζει!

Διάλεξε και κλείσε το συμβόλαιο σου!

Γράψε μας τις ασφαλιστικές σου ανάγκες!

Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις ασφαλιστικές σου ανάγκες και θα σε καλέσουμε άμεσα για να σου προτείνουμε τις ιδανικές επιλογές για εσένα.

  Ενδιαφέρομαι για...

  Συχνές ερωτήσεις

  Γιατί χρειάζομαι ασφάλεια ΜΟΤΟ;
  Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη - γνωστή και ως βασική ασφάλιση- είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Η συγκεκριμένη ασφάλιση είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος.
  Τι κάνω σε περίπτωση ατυχήματος με μηχανή;
  Σε περίπτωση ατυχήματος, θα πρέπει να σταματήσεις στο σημείο που αυτό πραγματοποιήθηκε. Αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, θα πρέπει να καλέσεις την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή (Τροχαία), προκειμένου να επιληφθεί του ατυχήματος και να γίνει η καταγραφή του στο βιβλίο συμβάντων. Η καταγραφή αυτή ενισχύει τη θέση σου προς τις ασφαλιστικές εταιρίες και τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Στη συνέχεια καλείς τη Φροντίδα Ατυχήματος. Ένας συνεργάτης της εταιρίας έρχεται στον τόπο του ατυχήματος και αναλαμβάνει να σε καθοδηγήσει, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα έντυπα. Αμέσως μετά προτείνεις στους άλλους εμπλεκόμενους να καλέσουν τη δική τους Φροντίδα Ατυχήματος. Διασφαλίζεις έτσι ότι θα δηλωθεί το συμβάν και στις άλλες εμπλεκόμενες εταιρίες, ώστε να κάνουν τον μεταξύ τους διακανονισμό χωρίς να περιμένουν τους πελάτες τους αν και πότε θα συμπληρώσουν δήλωση.
  Τι τύπου ασφάλεια θα πρέπει να επιλέξω;
  Στην ασφαλιστική αγορά παρέχονται ασφαλιστήρια μηνιαίας, τρίμηνης, εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας. Η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι σίγουρα αυτή της ετήσιας ασφάλισης της μηχανής σας, καθώς δίδεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες με έκπτωση περίπου 15% επί του κανονικού τιμολογίου.
  Τι κάνω για να ανανεωθεί το ασφαλιστήριο μου;
  Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από μέρους σου για να ανανεωθεί το συμβόλαιό σου. Ένα εύλογο διάστημα πριν την λήξη του, το Thelo Asfaleia θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω τηλεφώνου, email ή sms.
  Αν στείλω σήμερα την αίτηση ασφάλισης, μετά από πόσο καιρό καλύπτομαι;
  Η κάλυψή σου θα ισχύει μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας και εφόσον λάβεις από εμάς βεβαίωση ασφάλισης, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που θα αναγράφεται σε αυτήν. Τα συστήματα πληρωμής είναι αυτοματοποιημένα και το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας θα λάβεις το ασφαλιστήριο στο email σου.
  Τι πρέπει να κάνω το ασφαλιστήριό μου εάν πουλήσω το όχημά μου;
  Σε περίπτωση πώλησης του οχήματός σου, θα πρέπει να ειδοποιήσεις τον ασφαλιστή σου ή την ασφαλιστική σου εταιρεία και να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να δρομολογηθεί η ακύρωση του ασφαλιστηρίου και η επιστροφή των (τυχόν) μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων. Η κάλυψη που παρέχει το ασφαλιστήριο δεν μεταφέρεται αυτόματα - μεταφέρεται μόνο η κάλυψη της αστικής ευθύνης στον καινούργιο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
  Link
  Link
  Μετάβαση στο περιεχόμενο