Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας kinderCARE99   Δείτε Περισσότερα

Ασφαλίσου
Online

Link

Θέλω Ταξιδιωτική Ασφάλεια !

Βρες την ασφάλεια που σου ταιριάζει!

 

Γράψε μας τις ασφαλιστικές σου ανάγκες!

Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις ασφαλιστικές σου ανάγκες και θα σε καλέσουμε άμεσα για να σου προτείνουμε τις ιδανικές επιλογές για εσένα.

  Ενδιαφέρομαι για...

  Συχνές ερωτήσεις

  Γιατί χρειάζομαι ταξιδιωτική ασφάλεια;
  Η ταξιδιωτική ασφάλεια ουσιαστικά δεν διαφέρει από την ασφάλεια που έχεις για το σπίτι ή το αυτοκίνητό. Με παρόμοια λογική, προστατεύει την επένδυση που έχεις κάνει για το ταξίδι σου. Σε καλύπτει στην περίπτωση που αυτό ακυρωθεί ή διακοπεί λόγω κάποιου καλυπτόμενου συμβάντος και σου δίνει και επιπρόσθετα οφέλη, όπως η προστασία των αποσκευών σου και η ιατρική περίθαλψη εάν παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη.
  Πόσο στοιχίζει η ταξιδιωτική ασφάλεια;
  Οι τιμές ποικίλουν σημαντικά και εξαρτώνται από παράγοντες όπως ο τύπος του συμβολαίου, η διάρκεια του ταξιδιού, ο προορισμός που θα επιλέξεις και βέβαια ο αριθμός των ατόμων που θα ταξιδέψουν μαζί σου.
  Υπάρχει όριο ηλικίας ταξιδιωτικής ασφάλειας
  Όχι, δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας. Παρόλα αυτά, τα ασφαλιζόμενα άτομα που είναι πάνω από 70 ετών, καλύπτονται μόνο σε περίπτωση ατυχήματος και όχι για περιστατικά υγείας που μπορεί να προκύψουν.
  Με καλύπτει η ασφάλεια εάν έχω ήδη υπάρχουσες παθήσεις;
  Όχι, η ταξιδιωτική ασφάλεια δεν καλύπτει αιτήματα για αποζημίωση που σχετίζονται με προϋπάρχουσες παθήσεις. Έτσι, εάν εμφανιστεί πάθηση μετά την στιγμή της αγοράς της ασφάλειας ή της κράτησης του ταξιδιού (όποια είναι μεταγενέστερη), το Thelo Asfaleia δεν θα είναι σε θέση να καλύψει καμία απαίτηση.
  Πρέπει να πληρώσω τα έξοδα στο εξωτερικό και να αποζημιωθώ μετά;
  Όχι, πληρώνουμε εμείς απευθείας ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσεις εσύ τα έξοδα και να αποζημιωθείς μετά. Σε περίπτωση κάποιου συμβάντος, οργανώνουμε άμεσα την πληρωμή των εξόδων. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει απαλλαγή, η οποία χρεώνεται.
  Χρειάζομαι ταξιδιωτική ασφάλεια εάν έχω EHIC κάρτα (Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας);
  Ναι. Ενώ η EHIC σου δίνει πρόσβαση σε κρατική περίθαλψη σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν καλύπτει το κόστος ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης, σχετικά ιατρικά έξοδα όπως διάσωση σε βουνό, επαναπατρισμό ή άλλους σημαντικούς κινδύνους όπως ακυρώσεις ή κλοπή/απώλεια περιουσιακών στοιχείων.
  Link
  Link
  Μετάβαση στο περιεχόμενο