Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας kinderCARE99   Δείτε Περισσότερα

Ασφαλίσου
Online

Link

20 Χρόνια
αφοσιωμένοι

Εμπνευσμένο όραμα

|

Ισχυρές αξίες

|

Τεχνογνωσία

Βασίλης Γκόγκας

Από την αρχή της πορείας μου ως σήμερα, πρωταρχικός μου στόχος είναι το πραγματικό όφελος των ασφαλισμένων μας, μέσα από αληθινά καινοτόμα, εξατομικευμένα και ευέλικτα Προγράμματα και Υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ακολουθούμε τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, αλλά και αξιοποιούμε την τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία που διαθέτουμε τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Επιλέγοντάς μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερά σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Χρονολόγιο

1999

Το ξεκίνημα

Δημιουργείται η Alpha Ασφαλιστική από τη συνένωση δύο εταιριών: της Εμπορικής Ασφαλιστικής και της Ελληνοβρετανικής Ζωής και Ζημιών και ανήκει στον Όμιλο ALPHA BANK.

Τότε έκανα το ξεκίνημα της καριέρας μου ως ασφαλιστικός σύμβουλος σε υποκατάστημα της Alpha Ασφαλιστικής και συνεργάστηκα με το κατάστημα Alpha Bank Σεπολίων για το Bancassurance.

2003

Με εμπνευσμένο όραμα

Ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία, εμπειρία και μετά από μελέτη ξεκινάω πλέον ως μεσίτης ασφαλειών σε συνεργασία με αξιόλογες ελληνικές και αλλοδαπές ασφαλιστικές εταιρείες για να μπορέσω να προσφέρω αμερόληπτα στον κάθε πελάτη μου το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα ασφαλίσεων ζωής, υγείας, περιουσίας κ.ο.κ.

2020

Έχοντας πλέον 20 χρόνια εμπειρίας

Στον χώρο των ασφαλειών και με κυρίαρχο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη διορατικότητα, τη γνώση και την εμπειρία συνεχίζουμε με σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία πάνω στην ψηφιακή εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

01

Εξατομικευμένες & ομαδικές ασφαλίσεις

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και σάς παρέχουμε ασφάλειες που βρίσκονται στα μέτρα σας.

02

Ανταγωνιστικές & Χαμηλές τιμές

Απλά πείτε μας την ασφάλεια της αρεσκείας σας και το μπάτζετ που είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε και θα βρούμε τη λύση που ζητάτε.

03

Τεχνογνωσία & εμπνευσμένο όραμα

Έχουμε ανοιχτούς τους ορίζοντές μας προς τις εξελίξεις στην οικονομία και κοιτάζουμε μπροστά ώστε να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε κάθε ανάγκη, πριν αυτή δημιουργηθεί.

04

Άμεση επικοινωνία & κατανόηση των αναγκών σας

Βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας και ακούμε κάθε ανάγκη σας, και έπειτα από συνεννόηση μαζί σας βρίσκουμε λύση σε κάθε πρόβλημά σας.

Link
Link
Μετάβαση στο περιεχόμενο