Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας kinderCARE99   Δείτε Περισσότερα

Ασφαλίσου
Online

Link

Ασφάλεια Ζωής

Βρες τις καλύτερες τιμές στην ασφάλιση ζωής!

 

Γράψε μας τις ασφαλιστικές σου ανάγκες!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ασφάλιση ζωής και θα σε καλέσουμε άμεσα για να σου προτείνουμε τις ιδανικές επιλογές για εσένα.

  Ενδιαφέρομαι για...

  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς μπορώ να επιλέξω την Ασφάλεια Ζωής που μου ταιριάζει;
  Ο έμπειρος ασφαλιστικός σύμβουλος του Thelo Asfaleia είναι σε θέση να σε κατευθύνει προς το πρόγραμμα που θα εξασφαλίσει τους δικούς σου ανθρώπους. Το συμβόλαιο γίνεται πάντα με βάση τις δικές σου επιθυμίες & ανάγκες, με ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης
  Πώς μπορώ να ξέρω αν είμαι κατάλληλος για ασφάλιση συγκεκριμένης διάρκειας;
  Τα κριτήρια καταλληλότητας για ένα πρόγραμμα, είναι πολύ πιθανό να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ασφάλισης που θέλεις να κάνεις. Ερχόμενος/η σε επαφή με τον ασφαλιστικό σύμβουλο του Thelo Asfaleia, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα δεις στην παρούσα σελίδα, μπορείς να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα και την οικογένειά σου.
  Υπάρχει αξία εξαγοράς στην ασφάλιση συγκεκριμένης διάρκειας;
  Η ασφάλιση συγκεκριμένης διάρκειας είναι μια ασφάλιση ζωής στο πλαίσιο της οποίας πληρώνεται ένα συγκεκριμένο ποσό, αν εσύ, ο/η Ασφαλισμένος/η, αποβιώσεις μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Δεδομένου ότι τα ασφάλιστρα που καταβάλλονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την προστασία σου, στην ασφάλιση συγκεκριμένης διάρκειας δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
  Εάν θέλω Ασφάλεια Ζωής, ποιες περιοχές εξυπηρετεί το ασφαλιστικό γραφείο;
  Το ασφαλιστικό γραφείο TheloAsfaleia By Gogas παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ασφάλειας Ζωής πανελλαδικά. Με έδρα μας το Ίλιον, εξυπηρετούμε τις γύρω περιοχές (Πετρούπολη, Περιστέρι), το δήμο Αθηνών, το νομό Αττικής, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα.
  Link
  Link
  Μετάβαση στο περιεχόμενο